Seneste nyt…

Husk det nu!

Jubilæums træf
Tranumstrand kursuscenter Den 12. – 14. august 2022

Indkaldelses til generalforsamling

Lørdag d. 14. maj kl 17.00 på Ring Djursland adr. Amu Centervej 2 8560 Kolind. Forsamlingen afholdes i henhold til vedtægterne.

1. Valg af ordstyrer.
2. Formandens Beretning.
3. Kasserens Beretning
4. Valg til bestyrelsen Der mangler en til bestyrelsen idet Jens Kronborg er stoppet. På valg er Leo & Leif Rygaard samt Kim Vester.
5. Afstemning om nye vedtægter.
6.Indsendte forslag.
7. Eventuelt.

Klubben er vært med lagkage og kaffe/øl en halv time før selve forsamlingen. Bestyrelsen håber på et stort fremmøde.

Classic TT

Classic TT og meget mere på Ring Djursland 13.-15. maj
(Bededagsferien)

Der foregår andet end racet, arrangørerne har formået at få det meste af Djursland med i arrangementet.
Fredag starter der udstilling af motorcykler fra år 1900 og op til 2022 i Ebeltoft.
De vil blive inddelt i grupper for hvert 10 år, altså feks. en gruppe med mc fra 70erne osv. Udstillingen starter nede ved Fregatten Jylland og fortsætter op gennem byen.
Husk på den gamle købstad Ebeltoft, er også en stor oplevelse!
Lørdag kører hele udstillingen til Ring Djursland, hvor der fortsættes med et par omgange på selve banen, alle deltagere modtager et armbånd, så de kommer gratis ind hele weekenden, som tak for ulejligheden.
Leo og Leif Rygaard er (selvfølgeligt) allerede tilmeldt. Der skal tilmeldes til udstillingen i Ebeltoft.

Så kom vi i gang!

Fru Fredriksen har budt op til dans, vi må igen mødes i lidt større forsamlinger. I weekenden 5 – 6. februar mødtes 29 Laverda venner til Nytårs Appel på Hundalgård ved Aggersund.
Efter næsten to års tørke, var det befriende igen at træffe kammeraterne fra klubben. Kurt, stærkt hjulpet af Gyda, Leif og Leo havde lovet en god weekend – og det blev det virkelig.

Alt klappede og fungerede perfekt. Blev vi mætte: ja til overmål. Tørstede vi: nej overhovedet ikke. Hyggede vi: helt vildt meget. Fyldig reportage i næste udgave af Laverda Magasinet.

Laverda Pardise
lukker i 3 måneder

Står du over for at skulle bestille reservedele hos Andy Wagner så vær opmærksom på at Laverda Paradise lukkes ned i tre måneder.
Fra 17. januar frem til 19. april planlægger Andy at køre rundt i Spanien og Portugal i sin gamle brandbil. Ordre placeret efter 16. januar afsendes først i april. Man kan forestille sig at leveringstider kan blive lange når der igen lukkes op. Forvent op til 1 måneds forsinkelse. Flere detaljer på Wagners hjemmeside og i linket nedenunder.

Sidste nyt om Laverda Museet!

Fra sædvanligvis troværdig kilde har vi erfaret, at arbejdet med at etablere Laverda Museet i Breganze er genoptaget. Etableringen er nu stærkt forsinket på grund af Corona restriktioner. Coor Dees tidligere samling blev jo købt af Werner Ricciolini, og samlingen har faktisk været i Breganze i mere end et år. Desværre opmagasineret på forskellige adresser medens den kommende bygning bliver renoveret. Der mangler stadig meget, så åbningen er for nuværende udsat til juni – 2022. Det kunne være interessant at være i Breganze den dag.

TV Stars fra Laverda Klubben!

Hvad gør man hvis man som Kurt Bech syntes at Laverdaer, kammeratskab og køreture er det bedste i verdenen? Ja, man deler da gerne denne opfattelse med resten af verden. Som det naturligste i verden tager Kurt kontakt til TV2 Nord og foreslår en temaudsendelse om alt det som han holder af. TV 2 Nord syntes selvfølgelig at det er en fortrinlig ide. Jens og Anne Kronborg bliver mobiliseret og Gyda Bech ligeledes. Muligvis er de lidt ambitiøse for det forlyder at TV 2 journalisten ind imellem må ligge en dæmper på især Kurts ønsker. Der er kommet en rigtig fin beretning ud af deres anstrengelser. Der er ærlige og kærlige følelser i glippet. Nogle fine videosekvenser med og uden Laverdaer.

2021 © Dansk Laverda Klub