ForsideLaverdaGalleriLinksKalenderKøb & salgShopForumTeknikKontakt
you are here: Home > Dansk > Laverda

Om Dansk Laverda Klub

modellermain.jpg

Velkommen til Dansk Laverda Klub`s hjemmeside. Dansk Laverda klub blev stiftet i 1981 med det formål at skabe kontakt mellem ejerne af disse eksklusive og forholdsvis sjældne motorcykler. Klubben fik også kontakt til Moto Laverda og arrangerede, medens fabrikken stadig eksisterede, flere ture til Breganze i Norditalien. Klubben har endvidere siden sin start haft god kontakt til andre Laverda klubber både i- og uden for Europa og repræsentanter fra klubben deltager så vidt muligt hvert år i et internationalt planlægningsmøde sammen med de øvrige europæiske klubber. Klubben har siden sin start holdt et årligt internationalt Laverda- og italienertræf. Derudover afholdes andre arrangementer for klubbens medlemmer, ligesom der laves ”fællesture” til udenlandske Laverda- arrangementer. Klubbladet ”Laverda Magasine” udkommer 3-4 gange om året. Klubbens medlemstal har i en årrække ligget nogenlunde stabilt omkring 90-100 medlemmer, hvoraf mange har været med i rigtig mange år og en del har haft deres Laverda fra ny.

Generelt er kendskabet til Laverda motorcykler ikke særligt udbredt, idet der i forhold til de fleste andre motorcykelmærker er produceret meget få Laverda`er. Dette har måske også været medvirkende til, at der generelt er en meget stor entusiasme og meget stor loyalitet over for mærket.

De sidste nye Laverda`er blev produceret i 2000 og der er intet der tyder på at Piaggio, der i dag ejer Laverda navnet har planer om at bruge navnet til nye motorcykler. Laverda motorcykler vil derfor også i fremtiden være et sjældent syn, men da Laverda generelt altid har været meget robuste og driftsikre vil det ikke være noget problem at holde dem kørende fremover. Der er i klubben mange medlemmer med stor erfaring og viden, der kan hjælpe andre med at holde liv i Laverda-filosofien om en kompromisløs, stærk og robust motorcykel, der bygget til blive brugt.

Har du fået lyst til at vide mere om Laverda så kig videre på vores hjemmeside eller ret henvendelse til en af personerne i kontaktmenuen.  

 

 


phpwcms.de | web: PR3